Henri Treial võõrustab eurosarjas valitsevat Eesti meistrit

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selver
Tallinna Selver Foto: Erik Prozes

Kolmapäeval kell 19 jätkab eurohooaega Tallinna Selveri võrkpalliklubi, kes läheb CEV Cup sarja 1/32-finaali avamängus võõrsil vastamisi Henri Treiali tööandja ČEZ Karlovarskoga.

Treiali koduklubi on Tšehhi meistriliigas võitnud kümnest mängust kaheksa, millega hoitakse turniiritabelis Kladno järel teist kohta. «Hooaja algus on olnud üldiselt hea. Eesmärgiks oli võita kõik kodumängud, ent tagasilöök tuli matšis Praha võistkonnaga. Kui see välja jätta, siis kõik muud asjad on meil hästi toiminud ja võistkond ning ka klubi juhtkond on meie sooritustega seni rahul olnud,» rääkis Treial volley.ee-le.

Kolmapäevast vastasseisu koduriigi klubiga ootab rahvusmeeskonna keskblokeerija huviga. «Läheme kohtumisele heade tunnetega, kuna eelnevad mängud on meil hästi läinud ja kõigil on omavahel hea klapp. Üritame oma asja teha ja usun, et kolmapäeval võib oodata igati huvitavat mängu,» sõnas Treial.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles