Raisma alustas Orange Bowlil võiduga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma
Kenneth Raisma Foto: Erakogu

USAs Floridas toimuv Orange Bowl on tähtsaim juunioride tenniseturniir maailmas ja seda nimetatakse põhjusega noorte maailma meistrivõistlusteks. Eile pidas esimese kohtumise Kenneth Raisma ja pääses kindla võiduga teise ringi. Paarimängus on ta paariliseks Kristjan Tamm.

18-aastane Raisma on turniiril viienda paigutusega. Üksikmängus oli ta esimese ringi vastaseks 15-aastane Seon Yong Han Koreast, kes on samuti vasakukäeline. Duelli võitis kogenum 6:2, 6:4. Täna on Raisma vastaseks 17-aastane argentiinlane Francisco Bastias.

Sarnaselt möödunud nädalal Eddie Herri turniirile Tammel loosiga ei vedanud ja ta sai esimeses ringis vastaseks neljanda paigutusega Yuta Shimizu ja kaotas 6:7(5), 1:6. Tamm ja Raisma asuvad täna võistlustulle paarismängus. Esimeses ringis on nende vastasteks viienda paigutusega paar Liam Caruana (ITA) ja Alberto Lim (PHI), mõlemad poisid kuuluvad noorte edetabelis 50 parema sekka.

Orange Bowli korraldatakse 1947. aastast. Läbi aegade leiab võitjate hulgast sellised nimed nagu Björn Borg, John McEnroe, Ivan Lendl, Jim Courier, Anna Kournikova, Roger Federer, Andy Roddick, Robin Söderling, Caroline Wozniacki ja Dominic Thiem. 2011. aastal võitis turniiri Anett Kontaveit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles