Saksamaa suurüllataja bravuurikas juht: Ronaldo ja Messi on liiga vanad ja kallid

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Rangnick.
Ralf Rangnick. Foto: JENS MEYER/Scanpix

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas on head hooaega tegemas Leipzigi meeskond, kelle spordidirektor Ralf Rangnick on endale lubamas ka bravuurikaid sõnavõtte - viimati teatas mees, et tema oma klubisse Lionel Messit ja Cristiano Ronaldot ei taha.

Alates 2009-2010. aasta hooajast Saksamaa tugevuselt viiendast liigast tänaseks Bundesligasse kerkinud Leipzig on heas hoos ning Red Bulli rahade toel on klubi hetkel Saksamaa liigat juhtimas. 2012. aastal klubi spordidirektoriks saanud Rangnick on eduka hooaja valguses heas hoos ka oma kommentaarides ja nii teatas 58-aastane sakslane, et maailma parimateks peetavaid Messit ja Ronaldot ta Leipzigi ei võtaks.

«Oleks absurdne mõelda, et saaksin siin klubis nendega koos töötada. Nad on mõlemad liiga vanad ja liiga kallid,» teatas Rangnick superstaaride kohta.

Tõsi, Leipzigi meeskonna keskmiseks vanuseks on 23, samas kui Ronaldo on 31-aastane ning Messil on ette näidata 29 eluaastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles