Tänaku konkurendi enesekindel boss: meil on niikuinii järgmise hooaja parim koosseis

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hayden Paddon.
Hayden Paddon. Foto: Roni Rekomaa/Scanpix

Autospordi uudiseid vahendav lehekülg motorsport.com vahendas WRC-sarjas osaleva Hyundai meeskonna juhi Michel Nandani sõnu, mille järgi on just nende tiimil järgmisel hooajal parimad sõitjad.

Rallimaailm on hetkel endiselt ootuses, kus hakkab sõitma valitsev maailmameister Sebastien Ogier, Eesti rallisõpru huvitab loomulikult eelkõige ka Ott Tänaku saatus. Hyundai meeskond on uueks aastaks oma sõitjad juba kinnitanud ja nende masinate rooli istuvad Thierry Neuville, Hayden Paddon ja Dani Sordo.

Tiimi juhi sõnul ei ole vahet, kus Ogier sõitma hakkab, sest kõige kõvemad sõitjad on niikuinii Hyundais. «Mis puutub sõitjatesse, siis meil on hea koosseis, järgmisel aastal parim, mis olla saab. Ma ei tea, kus Ogier sõitma hakkab, aga arvan, et meie oleme parima koosseisuga,» rääkis Nandan.

«Meie jaoks annavad meie kolm sõitjat kindlasti eelise, sest nad suudavad punkte tuua ja me ei pea iga etapi jaoks valima, kes meile punkte toob,» lisas Hyundai tiimi juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles