Ricciardo: tegin parema hooaja kui 2014. aastal

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo tähistamas.
Daniel Ricciardo tähistamas. Foto: SCANPIX

Red Bulli vormelitiimis sõitev Daniel Ricciardo saavutas möödunud hooajal kolmanda koha. Kuigi austraallane saavutas ka 2014. aastal kolmanda koha, peab ta tänavust saavutust oma elu parimaks.

«2014. aastal teenisin kolm etapivõitu, sel aastal aga ainult ühe. Samas tunnen end praegu palju paremini. Olin sel aastal palju veenvam ja stabiilsem. Andsin endast tänavu kõik. Tegin seda ka 2014. aastal, kuid praegu olen palju kõrgemal tasemel,» tunnistas Riccardo.

«Mõnel etapil oli Max (Verstappen – toim) minust esimesel ja teisel sektoril pool sekundit kiirem, aga kolmandal suutsin ta alistada. Suutsin oma ootuseid ületada ning end üllatada,» loetles Riccardo põhjuseid, miks ta hooaega kordaläinuks peab.

Samas tunnistab ta, et enim rahulolu tekitab talle Malaisia GP võit. «Kui ma seal poleks võitnud, tunneksin end halvasti. Kuna aga sain oma võidu kätte, ei hakka ma teisi etappe, kus olin võidule lähedal, taga nutma,» jätkas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles