Tallinna Selver pidi Treiali koduklubile eurosarjas alla vanduma

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selver
Tallinna Selver Foto: Erik Prozes

Tallinna Selveri võrkpalliklubi mängis täna CEV Cupi 1/32-finaali Eesti koondislase Henri Treiali tööandja Karlovy Vary Karlovarskoga. Eesti klubil tuli võõral väljakul vastu võtta 1:3 (25:17, 25:22, 21:25, 25:15) kaotus.

Treial kuulus algkoosseisu ning tõi võitjatele 6 punkti, neist 3 tulid blokist. Võitjate resultatiivseimaks kujunes 22 punkti toonud Michal Krisko. Tallinna Selveri parim oli 21 punktiga Lincoln Williams. Kordusmäng peetakse 21. detsembril Audentese spordihoones.

Enne mängu:

Treiali koduklubi on Tšehhi meistriliigas võitnud kümnest mängust kaheksa, millega hoitakse turniiritabelis Kladno järel teist kohta.

«Hooaja algus on olnud üldiselt hea. Eesmärgiks oli võita kõik kodumängud, ent tagasilöök tuli matšis Praha võistkonnaga. Kui see välja jätta, siis kõik muud asjad on meil hästi toiminud ja võistkond ning ka klubi juhtkond on meie sooritustega seni rahul olnud,» rääkis Treial volley.ee vahendusel.

Vastasseisu Tallinna Selveriga ootab rahvusmeeskonna keskblokeerija huviga. «Läheme kohtumisele hea tundega, kuna eelnevad mängud on meil hästi läinud ja kõigil on omavahel hea klapp. Üritame oma asja teha ja usun, et kolmapäeval võib oodata igati huvitavat mängu,» sõnas Treial.

Küll ei saa meeskonda hüppeliigese vigastuse tõttu aidata Tšehhi koondise nurgaründaja Marek Zmrhal, kelle vastu mängis Eesti ka sügiseses Euroopa meistrivõistluste valiksarjas. Samast ajast pärineb kokkupuude ka võistkonna libero Daniel Pfefferiga. Koondiseperioodist on Selveri meeskonna juhendaja Rainer Vassiljev puutunud kokku ka Karlovy Vary klubi ja Slovakkia rahvusmeeskonna 34-aastase sidemängija Daniel Končaliga.

Praeguste koondislaste kõrval on klubis ka vanameister Ondřej Hudeček – 34-aastane nurgaründaja on aastaid ilma teinud Prantsusmaa meistriliigas. Liidrikoormat kannab diagonaalründaja Michal Kriško, kes samuti Tšehhi koondist esindanud. Lisaks kuulub võistkonda ka ameeriklane Eric Mochalski.

«Tegemist on igati korraliku võistkonnaga. Diagonaalründajad ja üks nurgamees löövad tugevat ja väga korralikku hüppelt servi ja neil on osav ja riskeeriva stiiliga sidemängija,» iseloomustas Vassiljev.

Nädalavahetusel sai Balti liigas kaks võitu tabeli tagaotsa kuuluvate Jelgava ja Kuldīga üle. « «Kindlasti oleks saanud paremini, aga peamine sai tehtud: saime kuus punkti ja mänguaega meeste vahel jaotada. Laupäeval Jelgava vastu oli selgelt näha keskendumisraskusi. Meeste mõtted olid juba kolmapäevase eurosarja mängu juures,» sõnas Selveri juhendaja.

Vassiljev lootis nädalavahetusel mänguaega anda ka nurgaründaja Rauno Tammele, ent palluri hüppeliigesevigastus polnud veel piisavalt taandunud ja nii otsustati koondislast hoida eesootavaks euromänguks. «Pühapäeval ja esmaspäeval tegi ta ainult jõutrenne, kuid eurosarjas saab ta vajadusel meeskonda aidata,» ütles Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles