Superhoos Venno näitab Türgis, milleks ta võimeline on

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno koondise särgis.
Oliver Venno koondise särgis. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti rahvusmeeskonna diagonaalründaja Oliver Venno mäng koondises on olnud kohati ebastabiilne, ent klubis teeb 26-aastane eestlane praegu võimsat hooaega, olles tugevas Türgi liigas juba mõnda aega diagonaalidest kõige kõrgema efektiivsusnäitajaga mängija. Resultatiivsuselt on eestlane kogu liigas kolmandal kohal, kaheksa mänguga on ta toonud 194 punkti. Kui võtta aluseks geimides saavutatud keskmised punktisummad, siis on Venno taas edukaim: ta on toonud keskmiselt 5,88 punkti. Peale selle on ta oma 19 ässaga liigas enim serviässasid löönud mees.

Eesti koondise peatreener Gheorghe Cretu jälgib kõikide koondislaste tegemisi ja on Venno esitustega kursis. «Jälgime oma mängijaid pidevalt ja kui kellelgi läheb klubis hästi, teeb see heameelt,» ütles Cretu, kes klubihooajal töötab Poola meistriliigas Lubini Cuprumi klubis. Samas suhtus juhendaja Venno kommentaari, et klubis tehakse rohkem trenni kriitiliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles