Marit Björgen on väsinud ja jätab Davosi etapi vahele

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marit Björgen.
Marit Björgen. Foto: SCANPIX

Norra suusaäss Marit Björgen teatas, et on sunnitud sel nädalavahetusel Davosis peetava murdmaasuusatamise MK-etapi vahele jätma.

«Tunnen pärast Lillehammeri võistlust väsimust ja jätan seega nädalavahetuse sõidud vahele. Järgmisel etapil La Clusaz's kavatsen juba platsis olla,» ütles Björgen Norra rahvusringhäälingu vahendusel.

36-aastane Björgen tuli sel hooajal pärast poja sündi tippsporti tagasi ja on saanud ka ühe MK-etapivõidu - novembri lõpus Rukal peetud 10 km klassikadistantsil. MK-sarja kokkuvõttes on ta 333 punktiga neljas.

«Teadsin, et mu esitused võivad varasemast rohkem kõikuda. Lisaks võitmisele olen ka esikolmikust välja jäänud. Ettevalmistus polnud täiesti ideaalne, mul oli vigastusi ja haiguseid. Seega on seis ootuspärane,» lausus Björgen, kes kavatseb vahele jätta ka detsembri lõpus algava suusatuuri Tour de Ski.

Davosis on naistele kavas 15 km eraldistardist vabatehnikasõit ja vabatehnikasprint.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles