Suure eduseisu loovutanud Tartu jäi geimivõiduta

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: SCANPIX

Naste karikavõistluste teise poolfinaali avamängus alistas Kohila VK/E-Service koduväljakul Tartu Ülikool/Eedeni naiskonna 3:0 (25:23, 25:22, 25:13).

Tartu alustas mängu väga hästi, minnes juhtima 6:2. Veelgi valusam oli aga teise geimi lõpufaasis näppude vahelt libisenud edu. Võõrustajad olid taga 16:22, ent noppisid seejärel üheksa (!) järgmist punkti. Kolmandaks geimiks tartlannadel enam vaimujõudu ei jätkunud. Kergemaks ei teinud olukorda ka viimase geimi Kohila naiskonna hiilgav rünnakuprotsent 77,8. Terve kohtumise lõikes oli Kohila näitaja 46,7 protsenti ja tartlannadel 27,5, kirjutas Volley.ee.

Võitjatele tõi Anastasia Gorina 13 punkti. Kertu Laak lisas 11, ent tema 26 rünnakuüritusest jäi maha vaid seitse. Küll kogus rahvusnaiskonna liige matši parimana kolm punkti blokiga. Tartule tõi 14 pukti Ingris Suvi, kes oli viie ässpallinguga matši servikuninganna.

Korduskohtumise peavad naiskonnad järgmisel neljapäeval Tartus. Kohilale piisab finaalipääsuks kahest geimivõidust, kui neil see ei õnnestu, selgub edasipääseja kuldses geimis.

Teises poolfinaalis alistas TTÜ/Tradehouse esimeses kohtumises Tallinna Ülikooli 3:2 (25:16, 25:21, 20:25, 20:25, 19:17).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles