Mäkinen Latvala palkamisest: ma ei saa seda veel kuidagi kinnitada

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommi Mäkinen Toyota WRC masinaga.
Tommi Mäkinen Toyota WRC masinaga. Foto: SCANPIX

Toyota rallivõistkonna juht Tommi Mäkinen keeldus tunnistamast, nagu oleks Jari-Matti Latvala nendega lepingu sõlminud, kuid avaldas lootust, et tiimi koosseis saab lõplikult paika järgmisel nädalal.

Kuigi mitu mainekat autospordiportaali kirjutas juba paar päeva tagasi, et Latvala sõlmis Toyotaga lepingu, pole sellele siiani ametlikku kinnitust tulnud. Jaapanlaste salatsemise põhjuseks on ilmselt 13. detsembril ehk järgmise nädala teisipäeval toimuv uue auto esitlus Soomes Finlandia-talos. Võib arvata, et just seal tahetakse tulevase aasta sõitjad avalikustada.

«Ma ei saa praegu mitte midagi kommenteerida. Võin vaid öelda, et see info ei ole ametlikult meie poolt kinnitatud,» lausus Mäkinen asja uurinud MTV Spordile. Toyota on seni kinnitanud, et uuel hooajal sõidab nende autoga Juho Hänninen, kuid päris selge pole seegi, kas välja pannakse kokku kaks või kolm autot. Hooaega alustatakse ilmselt siiski kahega.

«Hetkel on plaanis kõik avalikustada teisipäeval,» tunnistas ka Mäkinen. «Oleks väga positiivne, kui saaksime nii autot kui ka sõitjaid esitleda Finlandia-talos.» Peale Latvala on Toyotaga seostatud veel ka Esapekka Lappit, mis tähendaks, et Soome peakorteri rajanud tiimis sõidaks kolm soomlast.

Autoralli MM-sarja avalöök antakse 20. jaanuaril Monte Carlos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles