Algselt MMil poolfinaali ukse taha jäänud Liivamägi pääses siiski edasi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Liivamägi.
Martin Liivamägi. Foto: Joosep Martinson

Kanadas Ontarios toimuval lühirajaujumise MMil jäi Martin Liivamägi 100 meetri kompleksujumises esimesena poolfinaalist välja. Kuna aga üks temast eespool olnud ujuja loobus, sai eestlane siiski viimasena poolfinaalkoha.

Liivamägi läbis distantsi ajaga 53,59 ning see andis talle esialgu 17. koha, kindlalt poolfinaali viinuks vaid kaks sajandiksekundit kiirem aeg. Tänu konkurendi loobumisele saab Liivamägi nüüd aga siiski ujuda poolfinaalis, mis algab Eesti aja järgi öösel kell 1.44.

Eelujumiste parima aja 52,33 sai venelane Vladimir Morozov. Martti Aljand sai ajaga 54,58 82 mehe konkurentsis 28. koha.

Martin Allikvee jäi kahjuks haigeks ning seetõttu ei stardi ta täna 200 meetri rinnuliujumises, teatas ujumisliit oma Facebooki lehel. Kompleksujumise poolfinaaliks valmistumise tõttu ei tule sel alal starti ka Liivamägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles