Video: tulemuses pettunud MMA-võitleja lõi ringitüdruku peaaegu nokauti (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrew Whiting pidanuks enne rusikatega vehkimist ette vaatama.
Andrew Whiting pidanuks enne rusikatega vehkimist ette vaatama. Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Vabavõitleja Andrew Whitney sai õnnetul kombel hakkama inetu teoga, kui lõi pärast matši lõppu kogemata peaaegu nokauti ringitüdruku.

Whitney, kelle võitlejanimi on «The Beast» ehk «Elukas», jäi Titan Fighti matšis kohtunike ühehäälse otsusega alla Farhad Šaripovile. Tulemuses pettunud Whitney äsas seepeale ümber pöörates rusikaga õhku, ent tabas täpselt tema selja taga seisnud ringitüdrukut.

Ootamatu obaduse saanud tütarlaps osutus tubliks, sest nagu Titani tegevjuht Jeff Aronson Daily Mailile kinnitas, ei juhtunud temaga midagi hullu. «Arstid ja ametnikud andsid talle abi, kuid ta ütles, et temaga on kõik korras – ta oli löögist ennekõike lihtsalt ehmunud. Eeldame, et meie sportlased käituvad igal hetkel professionaalselt ning Andrew Whitney ja tema tiim kinnitasidki, et midagi sellist ei juhtu enam mitte kunagi,» lisas Aronson.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles