Kinnitus: MMA-superstaar astub üles «Troonide mängus»

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor.
Conor McGregor. Foto: Adam Hunger/USA Today Sports

Vabavõitleja Conor McGregor teeb kuulsuse kasvatamise teekonnal veel ühe sammu – teda saab peagi tõepoolest näha menusarjas «Troonide mäng». Sellest võimalusest on ammu sahistatud ning nüüd kinnitas seda UFC president Dana White.

Edasine tekst sisaldab spoilereid!

«Ma tean, et paar kuud tagasi tundsid nad tema vastu huvi. Mul on hea meel, et ta selle ära tegi. See saab olema vinge,» lausus White Fox Sportsile antud intervjuus. Sarja fännide poolt üles seatud veebileht Watchers on the Wall teab väidetavalt ka, millises rollis McGregor sarjas kaasa teeb.

«Ta mängib Euron Greyjoy laeva «Silence» meeskonda kuuluvat piraati. Osa on üsna väike, see on kõrvalosa, nii et need fännid, kes tema näitlejaoskuste pärast muretsevad, ei pea põdema. Roll ei ole sõnaline ja kindlasti on tegemist väga lühiajalise osatäitmisega,» teadis veebilehe allikas rääkida.

White räägib McGregorist allolevas videos 4.30 paiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles