Vastast lauaga visanud Chisoralt võeti võimalus tiitlile poksida

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõtlematu käitumine röövis Dereck Chisoralt võimaluse tiitlile poksida.
Mõtlematu käitumine röövis Dereck Chisoralt võimaluse tiitlile poksida. Foto: FABIAN BIMMER/REUTERS

Profipoksija Dereck Chisora, kes viskas eilsel pressikonverentsil vastast ja tiitlikaitsjat Dillian Whyte'i lauaga, sai karistada. Laupäevaks määratud matš küll toimub, ent enam pole seal mängus tiitlivöö, sest see jääb Briti Poksinõukogu otsusega Whyte'ile.

Lisaks peab väljakutsuja rollis olnud Chisora maksma kulude katteks 5000 eurot ja trahviks veel 25 000 eurot. Samuti määrati talle tingimisi kaheaastane võistluskeeld, mis jõustub esimese rikkumise korral, kirjutab BBC.

Ühtlasi ei toimu tavapärast matšieelset kaalumist, kus mehed saavad pilkuda duelli pidada. Whyte ja Chisora kaalutakse eraldi. Nõukogu pole veel otsustanud, kuidas karistada ülejäänud rüseluses osalejaid.

Whyte'i ja Chisora sõnavahetus kasvas eilsel pressikonverentsil ootamatult üle teravuste pildumiseks ning viimaks haaras Chisora kaenlasse enda ees olnud laua ja lennutas selle Whyte'i suunas. Whyte oli Chisorat õrritanud jutuga, nagu kavatseks ta vastast pärast matši rünnata. Õnnekombel ei saanud keegi lendava lauaga pihta ega vigastada, turvamehed suutsid riiukuked kiiresti lahutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles