Novembrikuu parima mängija auhind rändas Kohilasse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila liider Kertu Laak rünnakul.
Kohila liider Kertu Laak rünnakul. Foto: cev.lu

Naiste Liigade novembrikuu parimaks mängijaks valiti Kohila Võrkpalliklubi liider Kertu Laak, kes aitas koduklubil võita kõik viis Balti liiga mängu. Lisaks saavutas Kohila naiskond ühe võidu ka naiste Meistriliigas. 

Kohila naiskonna diagonaalründaja Kertu Laak kogus viies Balti liiga mängus 107 punkti, mis oli selgelt liiga parim näitaja. Paremuselt teine tulemus oli juba 29 silma võrra väiksem. Enim punkte kogus Laak Võru võistkonna vastu, püstitades 34 punktiga oma hooaja punktirekordi, kirjutas volley.ee.

107 punkti juures 67 silmaga plussi jäänud novembrikuu parim mängija napsas nimetatud näitajaga ülekaaluka esikoha ka efektiivsuse edetabelis, kui järgnevad mängijad jäid maha 20 punktiga. Laagi novembrikuu head vormi kinnitab ka rünnakuprotsent, mis oli kõrgest klassist 61. 

Kohila esindus pidas novembris ka ühe Meistriliiga mängu, võites koduväljakul 3:0 (19, 21, 20) tulemusega Audentese SG/Noortekoondise. Laak tõi mängu parimana 16 (+12) punkti. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles