Klavani konkurent otsustas Kameruni koondise vastu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Matip (paremal) Liverpooli eest mängimas.
Joel Matip (paremal) Liverpooli eest mängimas. Foto: Dave Howarth/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani keskkaitsekonkurent Joel Matip kinnitas taas, et ei plaani osaleda Kameruni koondislasena Aafrika Rahvaste karikal.

25-aastane kaitsja oli väidetavalt tõsiselt mõtlemas tema enda poolt kehtestatud Kameruni koondise boikoteerimise lõpetamisele, olles vestelnud mitmel korral sellest ka koondise peatreeneri Hugo Broosiga. Timesi sõnul kinnitas aga Matip Liverpoolile, et on jaanuarikuus täielikult klubi käsutuses, kavatsedes oma rahvusesinduse eest mitte mängida, vahendas Soccernet.ee.

Antud otsus on ilmselt heaks uudiseks Liverpoolile, sest Matipi väljakul olles pole Liverpool veel kaotusekibedust tundma pidanud. Eesti koondise kapten Ragnar Klavan on jäänud hetkeseisuga pingimeheks kuna Matipi hüppeliigese vigastuse korral asendas teda keskkaitses juba mitmendat korda kontrolliv poolik Lucas Leiva. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles