Tiisaar uuest hooajast: süsteem muutus, seis on segane

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar.
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar. Foto: Facebook

Eesti rannavõrkpallur Mart Tiisaar kirjutas enda ja Kusti Nõlvaku blogis lähemalt uue hooaja kalendrist ja plaanidest, mis tema enda sõnul hetkel veel väga selged pole

«Lootusele, et nüüd oleme ühe hooaja mänginud ning tuleval hooajal oskame palju paremini asju ette näha, võime natukene kriipsu peale tõmmata. Uue olümpiatsükliga muutus süsteem täielikult. Pikalt ei hakka seletama, sest ega isegi veel täpselt aru ei saa, aga kokkuvõttes võib öelda, et jälle pole esialgu aimugi, kuhu me peale hakkame saama ja kuhu mitte ning võistlemine Euroopa ja Ida-Euroopa karikaetappidel ei maksa maailmakarika punktide mõttes enam suurt midagi,» kirjutas Tiisaar.

«Ehk, kui suurtele etappidele peale ei peaks saama, siis ei teagi täpselt kust maailmakarika punkte saama hakkame. Õnneks kõigil on samad tingimused ning väga selle pärast pead ei murra. Põhiline eesmärk on hästi mängida ning küll siis ka väljundi leiame. Selle aasta eesmärk ongi saada tohutult võistluskogemust ning ka turniire hakkame pigem selle järgi valima,» lisas Tiisaar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles