Everton võib mängumehest ligikaudu aastaks ilma jääda

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yannick Bolasie.
Yannick Bolasie. Foto: Adam Davy/Scanpix

Hiljuti Manchester Unitedi vastu mängides tõsiselt põlve vigastanud Evertoni jalgpallimeeskonna ääremängija Yannick Bolasie peab tõenäoliselt ette valmistuma väga pikaks mängupausiks.

Esiti arvati, et Evertoni rekordost Bolasie peab pärast Unitedi vastu saadud vigastust jätma vahele käimasoleva hooaja, kuid paraku ennustavad viimatised kuuldused mängijale veidi tumedamat tulevikku, kirjutas Soccernet.ee.

Kongo pallur rebestas oma põlvesidemeid 63. minutil, kuid vahetusse sai mees alles viis minutit hiljem. Pärast mängu tehti pallurile ka kohesed põlveuuringud ning mõne nädala pärast peaks teravat äärt ootama ees ka operatsioon.

Evertoni peatreener Ronald Koeman: «Ta on meie jaoks oluline mängija ning see vigastus on pikaajaline. Ta on meeskonnale ülioluline just tänu oma kiirusele ning pressinguoskusele.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles