Grabe on neljapäevastel Eesti meistrivõistlustel võitnud kaks esikohta

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Denis Grabe.
Denis Grabe. Foto: E. Walker

Tallinnas Baribal Piljardiklubis toimuvad piljardi Eesti MV, millest võtab osa kogu Eesti paremik, sealhulgas M-il 5. koha saavutanud Eesti parim piljardisportlane Denis Grabe. Kokku osaleb võistlustel 64 Eesti parimat piljardisportlast.

Nelja päeva vältel selgitatakse Eesti parimad neljas erinevas mänguformaadis (8, 9, 10-palli ja 14.1) ning võistlustega pannakse punkt 2016 aasta hooajale.

Peale kahte võistluspäeva on Grabe võitnud kahest tiitlist kaks (14.1 ja 10-palli formaat). Täna jagatakse medalid 8-palli formaadis ning homme 9-palli formaadis.

Võistlused on väga märgilise tähendusega, kuna kõigil neljal päeval saadud punktid liidetakse ning saadud tulemuse põhjal tekib 4-liikmeline piljardi Eesti koondis. Koondis sõidab 2017 aasta märtsis Eestit esindama Euro-Tour Portugali etapile, kus osaleb ligikaudu paarsada Euroopa parimat piljardisportlast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles