Töö käib Vassiljevi viimase suure lepingu nimel

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: Bialystok Jagiellonia/Facebook

Suvel 32-aastaseks saanud Eesti jalgpallikoondislasel Konstantin Vassiljevil on parasjagu käsil karjääri parim klubihooaeg. See on loomulikult äratanud mitme klubi huvi poolkaitsja vastu. Nii töötavadki Vassiljevit abistavad inimesed usinasti, et kaubelda talle välja veel üks korralik leping.

Vassiljev pallib juba kolmandat hooaega Poola kõrgliigas ning teist hooaega järjest kuulub ta Białystoki Jagiellonia põhitegijate sekka. Just tänavune hooaeg liiga liidri Jagiellonia ridades on tõstnud märgatavalt teiste tiimide huvi Eesti koondislase tegemiste vastu. Vassiljev on 9 tabamusega Poola liiga väravaküttide pingereas teine, 8 resultatiivse sööduga hoiab ta vastavas kategoorias kindlalt esikohta.

Arvestades Vassiljevi vanust, siis on kätte jõudnud sisuliselt viimane aeg, kus võib veel välja kaubelda väga hea lepingu. Nii on ka Vassiljevit esindaval NESTA Sport Groupil, mida veavad endised koondislased Jevgeni Novikov ja Andrei Stepanov, käed-jalad tööd täis. Reisimist on meestel olnud viimasel ajal mitmel suunal ja läbi on põigatud ka Poolast.

«Viimasel ajal käivad läbirääkimised agentide ja Jagiellonia vahel,» tunnistas Vassiljev. «Kuni jaanuarini on klubil eksklusiivselt õigus minuga läbirääkimisi pidada. Alates jaanaurist võin suhelda ka teiste klubidega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles