Sotši olümpiahõbe: Kelly Sildaru viib meie spordiala edasi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Devin Logan.
Devin Logan. Foto: Elise Amendola/AP/Scanpix

2014. aasta Sotši olümpiamängudel hõbemedali võitnud ning 2012. aasta Aspeni X-mägnudel samuti teiseks tulnud 23-aastane ameeriklanna Devin Logan tunnistas intervjuus Summit Dailyle, et tipus püsimine on keeruline, kuna pidevalt tuleb nende alal noori ja andekaid sportlasi juurde. Loomulikult leidis ta kiidusõnu Kelly Sildaru kohta.

«Ma tunnen, et sportlased võivad teinekord jääda kinni mugavustsooni, kuid fenomenaalsed sportlased nagu Kelly Sildaru sunnivad ikka ja jälle uusi asju õppima,» tunnustas Logan 14-aastast eestlannat.

«Samal ajal on ka mul enda soov areneda ning saada paremaks. Kui vaadata Kellyt, siis on näha, kuidas ta kogu aeg pingutab. Kui ma tahan konkurentsis püsida, siis pean ka mina samamoodi pingutama nagu tema seda teeb, kui ta meie spordiala edasi arendab,» lisas Logan.

Tulevikule vaadates tunnistas ameeriklanna, et tema sihiks on jõuda 2018. aasta olümpiamängudele nii pargisõidus kui ka rennisõidus. Sarnast plaani on silmas pidanud ka Sildaru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles