Täispikkuses: Tartu ei jätnud oodatud mängus Pärnule mingit võimalust

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kohtusid võrkpalli Balti liiga raames suurfavoriidid Tartu Bigbank ja Pärnu Võrkpalliklubi. Tartu Ülikooli spordihoones toimunud mängust põnevusheitlust ei kujunenud, sest Tartu alistas Pärnu kindalt 3:0 (25:20, 25:23, 25:18). Tartu resultatiivseim oli Toms Vanags 14 punktiga, Pärnule tõi Taavet Leppik 10 silma. Tartu on võitnud kõik kohtumised, Pärnul on kaotusi kogunenud kaks.

Enne mängu: «Mängu tähtsus tuleb kindlasti esile, võidetud-kaotatud punktid võivad mõjutada kevadel põhiturniiri lõppjärjestust. Tartu on tegutsenud siiani eksimatult, proovime kõigest jõust olla esimesed, kes liigas nende võitude seeria katkestavad,» lausus Pärnu peatreener Avo Keel volley.ee-le.

Punkte on Tartul 29 ja Pärnul 28. Kümnenda võidu sai Tartu alles neljapäeval, kui Paides mängiti Järvamaa kindlalt 3:0 üle. Sellest kohtumisest pidi haiguse tõttu eemale jääma aga võistkonna põhipommitaja Braldey Robert Gunter, kelle abi Pärnu vastu on juba hädasti vaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles