M-Spordi juht: oleme loonud midagi väga erilist

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus Ford Fiesta
Uus Ford Fiesta Foto: m-sport.co.uk

M-Spordi rallimeeskonna juht Malcolm Wilson esitles avalikkusele järgmise hooaja Ford Fiestat. Wilson ise on autost vaimustuses ning loodab järgmisel aastal nii mõnegi etapivõidu korjata.

Kokku on Fiesta läbinud 6000 testikilomeetrit, mille juures on suurt rolli mänginud ka Ott Tänak. Seni pole veel kinnitatud, kes järgmisel aastal M-Spordi meeskonda kuuluvad, kuid Tänaku võimalused peaks üsna head olema. Ilmselt jätkab tiimis ka Eric Camilli ja endiselt on õhus võimalus, et meeskonnaga liitub ka maailmameister Sebastien Ogier.

«WRC uue ajastu eel on kogu meeskonnas tunda suurt põnevust. Selleks on ka põhjust, kuna usun, et oleme uue Ford Fiesta näol loonud midagi väga erilist,» rääkis Wilson. «Olen ise sellega sõitnud ja võin ausalt öelda, et see on kõige muljetavaldavam auto, mille oleme kunagi tootnud. Seda on põnev juhtida, see teeb fantastilist häält ja näeb sensatsiooniline välja. Kõik meeskonnad alustasid ettevalmistusi võrdselt positsioonilt ja ma olen kindel, et meie auto on võimeline võitma.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles