Postimehe otsepilt: Selverile kümnes võit, TTÜle kümnes kaotus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Balti liigas võitis Tallinna Selver täna kindlalt 3:0 TTÜ meeskonda. Väga ühepoolses avageimis loovutas Selver TTÜle vaid 11 punkti, järgmises kahes geimis kogus ülikooliklubi vastavalt 20 ja 19 punkti. Selveri jaoks oli see Balti liiga põhiturniiril ühe kaotuse kõrval kümnendaks võiduks. TTÜ on võitnud kaks ja kaotanud kümme matši.

Enne mängu:

Sarjas 26 punktiga kolmandat kohta hoidval Selveril on seljataga kolmapäevane euromäng Tšehhis, millelt tagasi jõuti alles neljapäeva öösel. Eelviimasel tabelireal olev TTÜ pidas kolmapäeval ühisliiga matši Rakveres, kus tuli Lääne-Virumaa klubi 3:0 paremust tunnistada, kirjutab Volley.ee.

Eks näis, kas kohtumises teeb debüüdi ka värskelt Selveri meeskonnaga liitunud diagonaalründaja Karlis Mesila. Eelnevatel hooaegadel on ta esindanud nii Järvamaa, Rakvere kui TTÜ värve, tänavu ta ühisliigas veel väljakul käinud pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles