Kalev/Cramo sai Saraatovis kindla kaotuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo mängijad (valges).
Kalev/Cramo mängijad (valges). Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo korvpallimeeskond kaotas korvpalli VTB Ühisliigas võõral väljakul kindlalt 63:90 Saraatovi Avtodorile. Kalev on nüüd kahe võidu kõrvale kogunud seitse kaotust ja sellega hoiatakse 13 klubi konkurentsis 11. kohta. Avtodori jaoks oli tänane võit hooaja lõikes teine ja sellega tõusti tabelis Kalevist mööda kümnendale kohale. Demonte Harper tõusis täna 18 punktiga Kalevi resultatiivseimaks, esimest korda Ühisliigas Kalevi särki kandnud Cedric Simmons viskas 14 punkti.

Enne mängu:

Kalevit saab täna aidata keskmängija Cedric Simmons, kellele väljastati Venemaa viisa. Simmonsi abi on Kalevil hädasti vaja, sest praegu ollakse liigatabelis kahe võidu ja kuue kaotusega 10. kohal. Avtodor on võitnud senisest kaheksast mängust vaid ühe ja on kohe Kalevi selja taga 11. tabelireal.

Seni on Kalev ja Avtodor Ühisliigas vastamisi olnud neljal korral ning alati on peale jäänud Venemaa meeskond. Viimati kohtuti tänavu aprillis ja siis võitis mängu kontrollinud Avtodor Tallinnas kindlalt 86:75.

Tänavuse ainsa võidu sai Saraatov Ühisliiga teises voorus, kui oli 95:92 üle Nižni Novgrorodist. Avtodori võtmemängija on 206 cm pikkune ameeriklane Nicolas Minnerath, kes on seni Ühisliigas visanud keskmiselt mängus 23 punkti ja võtnud 7,9 lauapalli. Ühtlasi on ta sellega Aleksei Švedi ja Janis Blumsi ees liiga hetke suurim korvikütt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles