Varrak: Kalevi spordihallis on ikka hoopis teine atmosfäär

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Dorbek (palliga) tõi lisaajal Kalev/Cramole mitmeid vajalikke punkte.
Gert Dorbek (palliga) tõi lisaajal Kalev/Cramole mitmeid vajalikke punkte. Foto: Toomas Huik

BC Kalev/Cramo alistas korvpalli Balti liigas koduväljakul kahe lisaaja järel 109:105 Riia VEFi ning noppis sellega hooaja ühe väärtuslikuma võidu.

«Atmosfäär on siin Kalevi spordihalls ikka hoopis teine ning tegu oli ikka nagu suure mänguga,» kirjeldas kalevlaste abitreener Alar Varak.

Kui kalevlased dikteerisid suuremat osa kohtumisest, siis neljandal veerandajal liikus VEF kogu aeg lähemale ning Sandis Valtersi tabav kaugvise paar sekundit enne normaalaja lõppu viiski kohtumise lisaajale. «Viimased sekundid on alati õnnemäng. Ta viskas ka üle käe,» lisas Varrak

Kohtumine kulges küllaltki tuliselt ning kalevlaste poolel langesid vigadega välja neli (Gregor Arbet, Rait Keerles, Joosep Toome ja Michael Dunigan) ning vastaste poolel koguni seitse meest. Teise lisaaja viimasel minutil olid vastased seega sunnitud väljakul viibima vaid neljakesi. Nimelt oli VEF mängule tulnud üheteistkümne mehega.

«Praeguses seisus on kehv võit parem kui hea kaotus,» tunnistas Varrak. «Rünnak oli täna meil väga hea, kuid ka kaitses esitasime viimase aja ühe parema partii. Eks mäng oli põnev algusest lõpuni.»

Kuna kalevlastel oli kolm pikka meest vigadega väljas, siis lisaajal tuli peamiselt toetuda vaid tagameestele. Tanel Soku, Gert Dorbeku, Reimo Tamme, Armands Škele ja Marko Riisi kõrval käis pikematest meestest lisaajal kalevlaste poolel väljakul vaid Kristjan Kitsing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles