Videod: naiste pargisõidu parimad sooritused Dew Touril

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maggie Voisin.
Maggie Voisin. Foto: Julie Jacobson/AP/Scanpix

Dew Touril krooniti naiste pargisõidus teist aastat järjest võitjaks Kelly Sildaru. Võrreldes mullusega võisteldi tänavu teistsuguses formaadis ning hüpetes ja reilides olid eraldi võistlused. Sildaru oli reedel hüpetes kindlalt parim, laupäeval näitas reilidel parimat minekut ameeriklanna Maggie Voisin. Kokkuvõttes oli parim aga Sildaru, kes edestas Voisinit 6,01 punktiga.

Reedesel hüppevõistlusel jäi parimaks Sildaru esimene katse, mille eest ta kogus 44,33 punkti. Eestlanna paremuselt teine katse oli väärt 42,00 silma. Hüppevõistluse võitis ta kokku 86,33 punktiga.

Reilidel oli laupäeval parim Voisin, kelle viimane sooritus oli väärt 84,33 punkti. Hüpetel läks Vosinil kirja 68,99. Sildaru sai reilide eest 73,00 punkti.

Sildaru teenis kokku 159,33 punkti. Voisin oli 153,32ga teine. Kolmanda koha saavutas kokku 146,99ga kaheksakordne X-mängude võitja Kaya Turski.

Vaata videost naiste pargisõidu parimat sooritust hüppemäel (Sildaru) ning parimat sooritust reilidel (Voisin).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles