Davosi MK-etapi suusarajad tõid eestlastele nulliringi

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Rehemaa ja Raido Ränkel Lillehammeri võistlusel.
Aivar Rehemaa ja Raido Ränkel Lillehammeri võistlusel. Foto: NordicFocus

SUUSATAMINE. Eesti suusakoondise tippe koondava Team Haanja treener Anti Saarepuu ei soostunud nimetama murdmaasuusatajate hooaja algust ebaõnnestunuks. Ta tõstis esile Marko Kilbi punktikohti kahelt esimeselt sprindidistantsilt ning Raido Ränkeli samuti sprindisõidus saadud punkte. Distantsisõitjad… nendega on hoopis teine lugu. Nädalavahetusel Davosis jäid eestlased punktide mõttes täitsa kuivale – ka sprinterid. 

«Seekord polnud tõesti midagi rõõmustavat, kuid näiteks Kilbi hooaega tervikuna vaadates on see hästi alanud,» hindas Saarepuu koondise esinumbriks kerkinud mehe tegemisi. Eile leppis Kilp vabatehnikasprindis 51. kohaga. Haigusega võidelnud Raido Ränkel oli 70., Peeter Kümmel 75. ja Alvar Johannes Alev 88. Võidu sai venelane Sergei Ustjugov.

Päev varem samas peetud 30 km vabatehnikasõidus oli Aivar Rehemaa 63. (+6.31,2), Andreas Veerpalu leppis 71. kohaga (+7.26,2). Võidu võttis Martin Johnsurd Sundby.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles