Avo Keel: eks me täna sellised hambaharjad olime

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu peatreener Avo Keel
Pärnu peatreener Avo Keel Foto: Tairo Lutter / Postimees

Võrkpalli Balti liigas läksid pühapäeval vastamisi sarja liidrid Tartu Bigbank ja Pärnu Võrkpalliklubi. Oodatud põnevuslahingust asja ei saanud, sest tartlased noppisid kindla 3:0 (25:20, 25:23, 25:18) võidu.

«Valmistusime selleks mänguks terve nädala ja mul on hea meel, et saime asjad plaanitult tööle. Võidu võtmeks olid vähesed omavead. Serviga läksime riski võtma ja olin valmis isegi enamateks eksimusteks. Rünnakul tugeva vastase vastu teha vaid kümme viga. See on meie stiil ja peame nii mängima,» rääkis kohtumise järel Tartu juhendaja Oliver Lüütsepp.

Tartlased lõid punktiks 53,6 protsenti tõstetest. Punkte tõi võitjatele enim Toms Vanags, kelle saldoks jäi 14. Bradley Robert Gunter lisas 11 ja peatreenerilt kõvasti kiidusõnu teeninud Mart Naaber kümme. Rünnakul lõi keskblokeerija maha viiest tõstest neli, lisaks viis edukat sulustamist ja üks serviäss, vahendab volley.ee.

«Eks me täna sellised hambaharjad olime. Rünnakul tegutsesime väga ühekülgselt. Kui me ei saanud 40 protsentigi kätte, siis millest me räägime. Kui me ei saa servi kätte, siis tuleb hakata lihtsalt kahese bloki vastu maha lööma, mitte pole mõtet hingeldama hakata,» lausus pärnakate peatreener Avo Keel. 

Edu tähendab, et Tartu jätkab sarjas kaotuseta. Üheteistkümne mänguga on nad kogunud 32 punkti. Selveril on teisena 29 ja Pärnul kolmandana 28 punkti. Järgmisel nädalal üritab Tartu võiduseeriat esmalt pidurdada TTÜ ja seejärel põhiturniiri esimese poole viimases mängus Tallinna Selver.

Kuna Rakvere Võrkpalliklubi alistas koduväljakul 3:0 (25:15, 25:18, 25:17) Järvamaa võistkonna, on Eesti klubidel nüüd Balti liigas nelikvõim. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles