Eesti koondise väravavaht jahib töökohta Soome meisterklubis

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Meerits.
Marko Meerits. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Soome jalgpalli kõrgliiga võib tuleval hooajal kujuneda Eesti koondise väravavahtide mõõduvõtu paigaks, sest Marko Meerits viibib testimisel Soome tänavuses meisterklubis IFK Mariehamnis.

Veikkausliiga kodulehe teatel on Mariehamn kutsunud testimisele nii Meeritsa kui ka 18-aastase Soome noortekoondise kaitsja Aapo Mäenpää, kes mängis lõppenud hooajal Valkeakoski Haka ridades. 24-aastane Meerits on esindanud Eesti koondist viiel korral, varem Hollandi kõrgliigaklubi Arnhemi Vitesse ridadesse kuulunud mängumees veetis lõppenud hooaja teise poole Eesti meistriliigas Rakvere Tarva väravasuul. Ka koondise seni viimases kohtumises Antigua ja Barbudaga seisis väravas Meerits, hoides seljataguse puhtana.

IFK Mariehamn tuli tänavu esmakordselt Soome meistriks, edestades põnevas lõpuheitluses kolme punktiga HJK-d. Kolmanda koha sai Eesti koondise esiväravavahi Mihkel Aksalu tööandja, mullune meister Seinäjoki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles