Tammjärv: 38. koha saanud mehe kohta ei saa esisuusataja öelda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karel Tammjärv
Karel Tammjärv Foto: Priit Simson

Holmenkolleni MMil meeste suusavahetusega sõidus eestlastest parim olnud ja 38. koha saanud Karel Tammjärv vastas küsimusele, kas ta on nüüd Eesti parim distantsimees, järgmiselt: «Kasutaksin Peeter Kümmeli sõnu - tema ütles, et kuuenda koha saanud mehe kohta ei saa öelda esisuusataja. 38. koha saanud suusataja ei saa ammugi esisuusataja olla.»

Samas tõdes Tammjärv, et jäi suusavahetusega sõiduga üsna rahule. «Paneksin endale hea hinde. Või siis rahuldava. Enne võistlust seadsin eesmärgiks 40. koha ja selle suutsin täita,» sõnas ta.

Parima Eesti suusatajana oli Tammjärv 38. (+3.04,6), Eeri Vahtra lõpetas 41. (+3.33,0) ja Aivar Rehemaa 57. (+8.12,9), Kaspar Kokk katkestas.

Päeva kõige pettunum mees oligi ilmselt endine juunioride maailmameister. «Lootsin, et nädalaga juhtub ime, aga ei juhtunud. Ei teagi, mis toimub. Trenni on tehtud kõvasti, eelmisel nädalal puhkasin ka natuke. Lootsin, et seis on parem,» kehitas Rehemaa õlgu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles