Tänaku boss: usun, et tõuseme Monte Carlos poodiumi kõrgeimale astmele

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson ja Ott Tänak.
Malcolm Wilson ja Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Eile neljakordse autoralli MM-sarja maailmameistri Sebastien Ogier' ja Ott Tänaku palkamisest teatanud M-Spordi meeskonna boss Malcolm Wilson üles intervjuus telekanalile ITV, et ootab sõitjatelt häid tulemusi juba jaanuaris peetaval Monte Carlo rallil.

«Loomulikult on sõitjatel palju pingeid peal, aga see on normaalne, sest oleme suutnud nelja viimatise uue autoga esimese sõidu võita. Olen väga enesekindel, sest meie insenerid on väga kogenud. Tunnen, et uus Fiesta WRC on parim auto, mille me kunagi tootnud oleme. Usun, et tõuseme poodiumi kõrgeimale astmele,» vastas Wilson küsimusele, milliseid tulemusi tasuks uue hooaja avarallilt oodata.

Wilson kommenteeris ka rallimaailma valitseja Ogier' palkamist. «Tahtsime teda endale saada juba 2011. aastal, aga see plaan ebaõnnestus. Ja siis võitis ta neli MM-tiitlit järjest. Seekord tekkis meil uus võimalus ja tema allkirja saamine on kõigile M-Spordiga seotud inimestele suurepärane uudis. Ogier on saanud meie autot testida ja tema jah-sõna annab kinnitust, et talle meeldib see, mis ta koges.»

Monte Carlo ralli peetakse 2017. aasta 20.-22. jaanuarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles