Eduseisu maha mänginud Londoni Arsenal sai Liverpoolile sobiva kaotuse

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Arsenali mängijad Francis Coquelin ja Mesut Özil pärast Evertoni palluri Ashley Williamsi võiduväravat.
Londoni Arsenali mängijad Francis Coquelin ja Mesut Özil pärast Evertoni palluri Ashley Williamsi võiduväravat. Foto: Carl Recine/REUTERS

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga 16. vooru avakohtumises jäi tiitlipretendent Londoni Arsenal võõrsil 1:2 alla Evertonile.

Kohtumist läks Alexis Sanchezi 20. minuti väravast juhtima Arsenal, aga Seamus Coleman suutis 44. minutil viigistada. Evertonile tõi 86. minutil magusa võidu Ashley Williams. Kolmandal üleminutil pidi Evertoni kaitsja Phil Jagielka teise kollase kaardi tõttu mängust lahkuma, aga Arsenali see enam ei päästnud.

Arsenal on 16 vooruga kogunud 34 punkti ja sellega ollakse endiselt teisel kohal. Liidrina jätkaval Londoni Chelseal on kolm punkti enam, Ragnar Klavani tööandja Liverpool on aga kolme punktiga taga.

Kui Liverpool võidab homme tabeli tagaossa kuuluvat Middlesbrough'd, tõustakse Arsenaliga samale pulgale. Kui Liverpool ei saa suureskoorilist võitu, jääb Arsenal väravate vahe võrdluses siiski esialgu teiseks. Everton tõusis 23 punktiga seitsmendaks.

Teises kohtumises jäi valitsev meister Leicester City võõrsil 0:1 alla Bournemouthile. Vaid 16 punkti kogunud Leicester on tabelis alles 14. kohal, Bournemouth tõusis 21 punktiga kaheksandaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles