Video: Balti liigas nähti uskumatut normaalaja lõppu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liepaja - Jurmala
Liepaja - Jurmala Foto: Liepaja/Facebook

Korvpalli Balti liigas võitis eile Jurmala lisaajal kodus mänginud Liepajat 103:97. Mängu normaalaja lõpp oli aga tõeline põnevuslahing, kui viimase kolme sekundi jooksul tabasid mõlemad meeskonnad hullud kolmepunktivisked.

Seisul 86:86 tabas esmalt Jurmala mängumees Edgars Jeromanovs raske kolmese, viies külalismeeskonna 89:86 ette. Seejärel viskas Liepaja ameeriklasest leegionär Lateef Mcmullan normaalaja viimasel sekundil poolelt väljakult kolmese, mis tõi koos sireeniga tabloole 89:89 viiginumbrid.

Ka lisaajal jätkus võrdsete lahing, kuid pallikaotused said Liepajale otsustavaks ning vastu tuli võtta hooaja neljas kaotus. Balti liiga A-grupis hoiab Liepaja aga nelja võiduga neljandat kohta, põnevusmängu võitnud Jurmala on nende järel kolme võidu ja viie kaotusega viies.

Võitjate resultatiivseim oli koguni 39 punkti visanud Jeromanovs, lisaks võttis mees 9 lauapalli ning andis 8 korvisöötu. Kaotajate parimana tõi Malcom Griffin meeskonnale 21 punkti ning andis 9 resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles