Tagasihoidlik Vene vabavõitleja jagab sotsiaalmeedias karme ähvardusi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khabib Nurmagomedov
Khabib Nurmagomedov Foto: Chris Young/AP

Vabavõitlussarja UFC võitlejad Khabib Nurmagomedov ja Tony Ferguson on laskunud Twitteris sõnasõtta.

24 matši võitnud ning kaotuseta püsiv Nurmagomedov on seni soovinud võidelda eelkõige iirlasest superstaari Conor McGregoriga. Tõenäoliselt seda veel ei juhtu ning järgmine potentsiaalne suur vastasseis oleks just Fergusoniga. Mehed on väidetavalt juba kahel korral pidanud vastamisi minema, kuid mõlemal korral on võimalik matš vigastuste tõttu edasi lükkunud.

Fergusoni soov on Nurmagomedoviga võidelda juba jaanuaris, kuid Nurmagomedov, kes võistles viimati kuu aja eest, soovib matšide vahele pikemat pausi. See aga ei takista meestel juba vastasseisu müüma hakata ning teineteise pihta solvanguid loopida.

«Tere, argpüks Tony Ferguson. Kogu see gangsterijutt, kuid ikka ei ole sa valmis lepingut allkirjastama? Ära muretse, ma tapan su kiiresti,» postitas Nurmagomedov. «Mina olin jaanuaris valmis, äss. Sinu tu** oli viimasest võitlusest aga ikka veel liiva täis. Räägid liiga palju,» vastas Ferguson venelasele.

Tony Ferguson pärast võitlust Rafael Dos Anjosega. Foto:
Tony Ferguson pärast võitlust Rafael Dos Anjosega. Foto: Foto: Carlos Tischler/Carlos Tischler/Sipa USA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles