Video: vaata, kuidas M-Spordi boss oma töötajatele kauaoodatud uudise avaldas

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson.
Malcolm Wilson. Foto: SCANPIX

M-Spordi rallimeeskond on enne tulevast hooaega Sebastien Ogier’ palkamisega konkurentide eest ühe suure võidu juba saavutanud. Meeskond avaldas oma Youtube’i kanalil toreda video sellest, kuidas meeskonna boss Malcolm Wilson töövõidust oma kolleegidele teada annab.

Wilson on olnud suur Ogier’ talendi austaja. Ka varasemalt on ta püüdnud neljakordset autoralli maailmameistrit enda ridadesse tuua, kuid seni tulutult. Volkswageni tehasemeeskonna taandumine MM-sarjast andis aga britile suurepärase võimaluse prantslane lõpuks Fordi rooli tuua.

M-Spordi töötajatele teatas ta Ogier’ tulekust omapärasel viisil. Esmalt kiitis ta kõnes järgmise aasta masinat, kõndis siis piltlikust kõnepuldist eemale, kuid naasis siis ühe olulise teadaandega: «Kurat, vabandust. Üks väike asi veel… Sebastien Ogier sõidab järgmisel aastal meie eest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles