Alonso jääb McLarenile truuks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso
Fernando Alonso Foto: Nelson Antoine/AP

McLareni meeskonnas sõitvat Fernando Alonsot on peetud üheks võimalikuks kandidaadiks Nico Rosbergist tühjaks jäänud Mercedese vormel-1 auto rooli. Eile tehtud avalduses tõmbas hispaanlasest kahekordne maailmameister Alonso aga spekulatsioonidele kriipsu peale.

«Ma usun sellesse projekti ning olen täielikult pühendunud. Tahan tulla McLaren-Hondaga maailmameistriks,» vahendas vormelimeeskond Twitteris Alonso sõnu. Ka Alonso mänedžer Flavio Briatore sõnas möödunud nädalal antud intervjuus, et hispaanlase liitumine Mercedesega pole kuigi tõenäoline. «Meil on McLareniga leping ning me peame sellest kinni. Nii lihtne see ongi.»

Alonso ja Mclaren sõlmisid kaks aastat tagasi kolme aasta pikkuse lepingu, mille viimane aasta lähebki nüüd käima. Selle hooaja eest teenib Alonso palgarahana 40 miljonit dollarit. Välismeedia hinnangul on kõige tugevam kandidaat Mercedese kohale soomlane Valtteri Bottas. Eelmisel nädalal tehti tema eest Williamsile ka pakkumine, mis küll tagasi lükati. Samas ei ole meeskondadevahelised läbirääkimised veel lõppenud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles