Video: Pistonsi mängijad rõõmustasid treeneri tehnilise vea üle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Kuester.
John Kuester. Foto: SCANPIX

NBA korvpallimeeskonnas Detroit Pistons käib mitme tähtmängija ja treeneri vahel inetu võimuvõitlus, mis reedeses 94:110 kaotusmängus Philadelphia 76ersi vastu päädis sellega, et klubi mängis vaid kuue mehega.

Detroit pidi hakkama saama ilma Tracy McGrady, Ben Wallace’i, Tayshaun Prince’i, Rodney Stuckey, Chris Wilcoxi, Austin Daye’i ja Richard Hamiltonita.

USA meedia kinnitusel on mängijatepoolse «ülestõusu» keskmes Hamilton, kes jaanuaris olevat meeskonna juhendajat John Kuesterit läbikukkujaks ja eluaegseks abitreeneriks nimetanud.

Läinudöises 120:116 võidumängus Utah Jazzi vastu olid kolm (Stuckey, Wilcox, Daye) reedel puudunud mängumeest siiski taas Pistonsi särgis väljakul, kuuludes ka algrivistusse. Midagi on aga meeskonnas kapitaalselt mäda, sest, kui reedeses mängus sai Kuester tehnilise vea, siis tundusid mitmed Pistonsi mängijad üpris rahulolevad.

Videot saate vaadata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles