Tänak: DMACKis juhtus lahedaid asju, mida on hea meenutada

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak vahetab DMACKi kiivri uuel hooajal M-Spordi oma vastu.
Ott Tänak vahetab DMACKi kiivri uuel hooajal M-Spordi oma vastu. Foto: Timo Anis

Tänavuse hooaja autoralli MM-sarjas 8. kohaga lõpetanud Ott Tänak allkirjastas sel nädalal tulevaks hooajaks lepingu M-Spordi esindustiimiga. Eestlane võttis enda Facebooki lehel aasta kokku ning andis teada, et samaaegselt puhkusega käib kibe ettevalmistustöö ka Monte Carlo ralliks.

«Järjekordne aasta hakkab läbi saama. Nüüd on aeg tänada Raigot (Tänaku tänavuse hooaja kaardilugejat Raigo Mõlderit), M-Spordi inimesi ja loomulikult minu sponsoreid ja fänne!» kirjutas Tänak.

«DMACKi meeste ees tahaksin aga mütsi maha võtta, kuna nad tegid sel aastal väga head tööd ja mulle oli puhas nauding töötada koos nii professionaalsete inimestega,» lisas ta. «Meil on üheskoos lahedaid mälestusi sellest aastast, mida saab veel kauges tulevikus meenutada Igatahes ootan juba teie vastu võistlemist, hoidke tempo peal.»

«Nüüd meil on 2-3 nädalat aega perega väheke puhata, enne kui hakkab juba uus hooaeg. Tegelikult juba valmistume vaikselt Monte Carloks, aga siiski mõnusaid pühi ja kena aasta lõppu!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles