Laasi klubi sai vabapääsme mitmele mainekale võidusõidule

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Laas.
Martin Laas. Foto: Sander Maasing

Tour de France’i ja mitmeid teisi kuulsaid võidusõite korraldav ettevõte ASO on väidetavalt andnud mitu wild card’i Delko Marseille Provence KTMi jalgrattaklubile.

Ametlikku teadet pole selle kohta tulnud, kuid tiimi uustulnuk Mauro Finetto ütles intervjuus Itaalia väljaandele Verona Arena, et tema tööandja saab osaleda Pariis-Nice’il, Pariis-Roubaix’l ja Fleche Wallonne’il. Selles poleks midagi üllatavat, sest ka lõppenud hooajal startis Delko Marseille Provence KTM nimetatud võidusõitudel. Laas tegi tänavu kaasa Pariis-Roubaix’l, mille ta katkestas, vahendas rattauudised.ee.

Tänavu Slovakkia velotuur võitnud, Settimana Internazionale Coppi e Bartalil teise koha saanud ja mitmetel teistel olulistel võistlustel esikümnesse jõudnud Finetto on Delko Marseille Provence KTM-i liider ilmselt Pariis-Nice’il ja La Flèche Wallonne’il, kuid Pariis-Roubaix’l 31-aastast itaallast näha ei saa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles