F1 sarja boss: järgmisel aastal ei saa keegi Hamiltonile vastu (1)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: James Moy/Scanpix

Vormel-1 sarja boss Bernie Ecclestone avaldas muret, et järgmisel aastal võib sarja valitseda Lewis Hamilton ning see mõjuks halvasti rahva huvile.

Mercedese tiim on sarja valitsenud kolm viimast hooaega ning just Hamilton tuli meistriks aastatel 2014 ning 2015. Tänavu, kui oma esimese MM-tiitli võitis Nico Rosberg, oli Hamilton viimase hetkeni ainuke, kes sakslast ohustada suutis ning Ecclestone kardab, et kuna Rosberg lahkus vormel-1 sarjast, siis saab Hamilton järgmisel aastal kihutada uhkes üksinduses.

«Loodan, et mu arvamus MM-sarjast ja Lewisest on täiesti vale. Loodan, et eksin ning kes iganes tema kõrval Mercedese autosse istub, suudab temast kiiremini sõita või talle nii palju kandadele astuda, et ta hakkab vigu tegema. Samas mu isiklik arvamus on, et seda ei juhtu. Arvan, et mitte keegi ei ostaks pileteid, et vaadata kohapeal või ka televiisorist sõitu, kus Lewis kohe starditulede kustudes kõigile püüdmatult eest kihutab,» nentis Ecclestone. «See oleks kõigile halb ning ka Lewisile endale paha, sest arvan, et ta tahaks meistriks tulla ausal teel nii, et oleks ikka kedagi, kellega võistelda,» lisas F1 boss.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles