Kelly Sildaru videointervjuus: hüpped tulevad mul paremini välja kui mullu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teist aastast järjest Dew Touril freestyle-suusatamise pargisõidus võitjaks kroonitud Kelly Sildaru naasis täna koju. Lennujaamas ootas teda pidulik vastuvõtt ning ohtralt õnnitlusi.

Sildaru võrdles lennujaamas oma võidukat sõitu mulluse Dew Touri sõiduga. «Ilmastikuolud olid rasked ning ka käsipuude osa oli tänavu raskem kui mullu. Sel aastal tulid hüpped paremini välja,» sõnas Sildaru. Uhke võidukarika jaoks tal veel kohta välja mõeldud pole. «Eks lähen koju ja vaatan, kuhu selle panna saab.»

Jaanuaris sõidab Sildaru pargisõidu tiitlit kaitsema Aspenisse X-mängudele. «Olen sealset rajaplaani näinud. Seal peaks olema kaks sellist hüpet, kust saab hüppe otsast hüpata nagu Dew Touril, aga saab sõita ka kõrvalt nagu pipe’i,» selgitas ta. Enne Aspenisse minekut läheb Sildaru veel Soome suusatama, jõulud veedab ta perega Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles