Williams vihjas Valtteri Bottase võimalikule lahkumisele

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas (ülal) ja Kimi Räikkönen.
Valtteri Bottas (ülal) ja Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Williamsi vormel-1 meeskonna juhatuse liige Claire Williams rääkis BBCle Valtteri Bottase tulevikust. Ta ei välistanud, et soomlane võib Williamsist lahkuda ja liituda järgmiseks hooajaks Mercedesega.

«Mul on hea meel, et Mercedes näeb Nico Rosbergi järeltulijana just Valtterit,» ütles Williams. «Oleme alati teadnud, et Valtteri on meie spordi võtmetalent ning meil on au kuulda, et ka sarja võitjad seda märkavad.»

Williams kinnitas, et nad lubaks Bottasel Mercedesega liituda vaid juhul, kui neil endal õnnestuks Lance Strolli kõrvale palgata keegi suurte kogemustega sõitja. «Teeme muudatuse ainult siis, kui Williams püsib tugeval positsioonil,» sõnas ta. Naise sõnul loodetakse Bottase asendajaks leida keegi, kes oma kogemuste ja oskuste poolest meenutaks tänavu võistkonnast lahkunud Felipe Massat.

Värskelt maailmameistriks tulnud Nico Rosberg teatas karjääri lõpetamisest ja pani Mercedese raskesse seisu. Lisaks Bottasele kaalub Saksamaa meeskond ka Pascal Wehrleini palkamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles