Palju õnne! Margus Hundi perre sündis esimene laps (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt Londonis enne matši Washington Redskinsiga
Margus Hunt Londonis enne matši Washington Redskinsiga Foto: Kaarel Täll

Ameerika jalgpallur Margus Hunt andis Twitteri vahendusel teada, et tema perre sündis laps. Hundi abikaasa Heather tõi ilmale poja, kelle nimeks sai Liam Aleksander Hunt.

Hunt kinnitas oktoobris Postimehele antud intervjuus, et tema elu Ameerika Ühendriikides on täielikult paika loksunud. «Seitsme ja poole nädala pärast saan isaks ning Houstonisse kerkib vaikselt meie oma maja,» rääkis ta. Võimalik, et poja sünd lööb veidi sassi ka Hundi treeningu- ja mängugraafiku, kuid sellest tema koduklubis Cincinnati Bengalsis probleemi ei tehta. «Bengals on perekondlik organisatsioon ning nad saavad sellisest tähtsast sündmusest aru. Klubi reegel on see, et 48 tundi saab alati vabaks küsida.»

Laps sündis Cincinnatis, kuid seda paika perekond oma koduks ei pea. «Houston on meie päris kodu. Sealt on pärit mu naise vanemad, lisaks on pea kõik meie sõbrad Texasest,» ütles Hunt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles