Wilson: Tänaku olukord meenutab aega, kui Märtin meiega seotud oli

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Märtin, Ott Tänak
Marko Märtin, Ott Tänak Foto: Arno Saar / Õhtuleht

M-Spordi rallimeeskond palkas järgmise hooaja sõitjateks neljakordse maailmameistri Sebastien Ogieri ja Ott Tänaku. ERR uuris meeskonna juhilt Malcolm Wilsonilt, millised ootused tal Ogierile ja Tänakule on.

«Ootused on samad. Oti jaoks on see suurepärane võimalus. Ta on algusest peale auto arendamise juures olnud ja olukord meenutab mulle aega, kui Markko Märtin oli tihedalt seotud 2003. aasta Ford Focus WRC-auto arendustööga. Oti ja Markko osas on siin palju sarnasusi. Ott sai uude autosse palju asju, mida ta sinna soovis,» vahendab ERRi spordiportaal Wilsoni sõnu.

M-Sport teatas esmaspäeval, et järgmisel aastal sõidavad uhiuue Ford Fiesta WRCga just Ogier ja Tänak. Kui Tänak on algusest peale uue auto arendamise ja testimisega seotud olnud, siis Ogier tegi oma esimesed täispikad testipäevad alles sellel nädalal Rootsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles