Kas Klitško avaldas järgmisele vastasele oma salanipid?

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško (paremal) ja Anthony Joshua
Vladimir Klitško (paremal) ja Anthony Joshua Foto: HENRY BROWNE/REUTERS

29. aprillil toimub oodatud üliraskekaalu poksimatš: Londons asuval Wembley staadionil lähevad vähemalt 80 000 pealtvaataja eest vastamisi olümpiavõitjad Anthony Joshua ja Vladimir Klitško. Võitja saab enda valdusesse IBFi ja WBA maailmameistritiitlid.

Alles kahe aasta eest olid Klitško ja Joshua treeningpartnerid. Britt treenis koos Klitškoga tema Austrias asuvas treeningbaasis. Arvatakse, et just see treeninglaager võis Joshua karjääris olulist rolli mängida ning mees võttis üle nii mõnedki Klitško nipid. Ukraina vägilane ei näe selles probleemi.

«Mina jagan hea meelega. Kõik minu juures käivad sparringukaaslased õpivad midagi. Minu jaoks on see tavaline: tahan, et inimesed õpiks,» rääkis Klitško. «Kindlasti oli see tema jaoks hea, kuna nägi, kuidas tippatleet ja tšempion võistluseks valmistub.»

27-aastane Joshua on võitnud kõik 18 oma senise profikarjääri matši nokaudiga. 40-aastasel Klitškol on kirjas 64 võitu ja neli kaotust. Veidi enam kui aasta eest jäi ta alla Tyson Furyle ning jäi ilma kõigist oma meistrivöödest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles