Legendaarne korvpallireporter suri 65-aasteselt

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Craig Sager
Craig Sager Foto: Chris Pizzello/AP

NBA korvpalliliiga üheks näoks kujunenud legendaarne spordireporter Craig Sager suri eile 65-aastaselt.

Surma põhjuseks oli leukeemia, mis diagnoositi tal kaks aastat tagasi. Ta sai leukeemia üle küll hetkelise võidu, kuid tänavu märtsis teatas ta, et on taas haige.

Sager kogus kuulsust eelkõige korvpalliliigas NBAs mängijaid intervjueerides. Samas on mees teinud kommentaatoritööd ka muudel spordialadel. Näiteks kuuluvad tema portfooliosse 1986., 1990., 1994. ja 1998. aasta Pan Ameerika mängud ja 1990. aasta jalgpalli maailmameistrivõistlused. 1992. aastal kommenteeris ta Põhja suusaalasid Albertville’i taliolümpiamängudel, kus tegi oma olümpiadebüüdi ka eestlane Andrus Veerpalu.

Mitmed NBA tähtmängijad on Sageri perekonnale avaldanud kaastunnet. Unikaalse riietumisstiili poolest tuntud Sagerit jäävad mälestama ka mitmed poptähed, kes samuti sotsiaalmeedia kaudu tema perekonnale kaastunnet on avaldanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles