Oscarist saab Ronaldo ja Messi ees suurima palgaga jalgpallur maailmas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seni Londoni Chelsea särki kandnud Oscar (esiplaanil) liitub jaanuarist Hiina kõrgliigas palliva Shanghai SIPGga ning sellega saab temast suurima palgaga jalgpallur maailmas..
Seni Londoni Chelsea särki kandnud Oscar (esiplaanil) liitub jaanuarist Hiina kõrgliigas palliva Shanghai SIPGga ning sellega saab temast suurima palgaga jalgpallur maailmas.. Foto: Scott Heavey/PA Wire/PA Images/Scanpix

Londoni Chelsea jalgpalliklubi hiinlaste Shanghai SIPG vastu vahetav brasiillane Oscar hakkab uue tööandja juures teenima 480 000 eurot nädalas (minutis pistab ta taskusse 47 eurot). Selle näitajaga saab temast kõige suurema palgaga jalgpallur maailmas. Chelsea teenib üleminekust 70 miljonit eurot

Seni jagasid esikohta Madridi Real staar Cristiano Ronaldo ja FC Barcelona äss Lionel Messi. Mõlema mehe teenistuseks on nädalas 436 000 eurot.

Oscari, Ronaldo ja Messi järel on neljandal kohal Madridi Realis palliv Gareth Bale 413 000 euroga nädalas.

Esikuuikusse mahuvad veel Oscari uus klubikaaslane Hulk 378 000 euroga nädalas ja Inglismaa kõrgliiga suurima palgaga mängija Paul Pogba Manchester Unitedist 346 000 euroga nädalas.

Esikümnesse mahuvad veel Neymar FC Barcelonast, Graziano Pelle Shandongi Lunengist ning Wayne Rooney ja Zlatan Ibrahimovic Manchester Unitedist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles