Ilves jäi esmakordselt punktideta, kuid püsib 30 parema seas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: NordicFocus

Kahevõistleja Kristjan Ilves jäi sel hooajal esmakordselt MK-sarjas punktikohalt välja, kui ta sai Ramsaus 48. ehk eelviimase koha. Hüppevõistluse järel oli Ilves 47. positsioonil.

Tänase võistluse võitis sakslane Johannes Rydzek. Sakslastele läksid kokku neli paremat kohta: teine oli Fabian Riessle (+1,5), kolmas Eric Frenzel (+8,7) ning neljas Vinzenz Geiger (+15,0).

Esikuuikusse mahtusid veel norralane Espen Andersen (+27,1) ning austerlane David Pommer (+33,3). Ilves kaotas võitjale 3.21,4.

Eelneval neljal etapil punktikohale jõudnud Ilvesel on viie tapi järel koos 32 punkti, mis annab talle üldises pingereas 28. koha. MK-sarja üldliider on Rydzek 430 punktiga, teine on Frenzel 354ga ja kolmas Riessle 262ga.

Kahevõistlejate MK-sari jätkub homme, kui Ramsaus on taas kavas individuaaldistants. Jõulupausi järel on järgmine etapp on 7.-8. jaanuarini Lahtis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles