Mads Östberg osaleb tuleval aastal WRC-sarjas uue autoga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Östberg M-Spordi autos.
Mads Östberg M-Spordi autos. Foto: SCANPIX

Norra rallisõitja Mads Östberg kinnitas Facebookis, et osaleb järgmisel aastal autoralli MM-sarjas. Norralane kinnitas, et ta teeb kaasa suurema osa hooajast ning ta istub rallimasina rooli, mis on arendatud 2017. aasta standardite järgi.

«Võin kinnitada inimestele, kes tahavad teada minu järgmise aasta plaane, et mul on olemas koht järgmise aasta hooajaks WRC-sarjas ning teen seda uue 2017. aasta autoga,» kirjutas Östberg Facebookis. «Ma plaanin osaleda enamikel etappidel ja lisaks tahan osaleda mõnel rallil väljaspool MM-sarja.»

«Mõned detailid on vaja veel paika panna ning seejärel saan rääkida enda täpsest programmist. Hoian kõiki kursis,» lubas ta.

Östberg sõitis sel hooajal M-Spordi meeskonnas, kuid tulevaks aastaks talle sinna enam kohta ei jagunud. M-Spordi esindusmeeskonnas hakkavad sõitma Sebastien Ogier ja Ott Tänak. Östbergi kohta on liikunud kuulujutud, et ta hakkab sõitma Adapta eratiimis. Adapta tiimis on Östberg ka varasemalt sõitnud – viimati tegi ta seda 2012. aastal, kui ta lõpetas hooaja kokkuvõttes 4. kohaga. Hooaja kokkuvõttes tuli Östberg neljandaks ka 2015. aastal Citroeni roolis. Tänavu lõpetas ta kokkuvõttes 7. kohaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles